joi, 10 februarie 2011

preteni'

stiti ce e ciudat?

ca exista oameni care te iubesc si-ti spun asta sau iti arata, dar tu esti prea prost ca sa-i auzi sau sa-i observi.

si in momentu in care ai nevoie de afectiunea aia, iti aduci aminte ca cineva ti-a spus candva ca tine la tine. si stai si cauti, dau un search prin creier, si gasesti.

"oh, ea era"

si stai si rumegi ideea... si nu intelegi de ce dracu tine omu ala la tine. si-l suni sau il intrebi pe mess de ce. si-ti raspunde simplu "doar asa."

de ce doar asa? adica ce ti-am dat eu bun de inghitit inafara de ignoranta? ha?

"nimic. asa simt. "

si-ti inchide gura. si probabil ca nu-i mai scrii sau ii inchizi in nas si nu-i mai vorbesti o perioada, cum n-o faceai, de altfel.

apoi incepi sa te simti ca un rahat. "ce i-am dat eu omului asta?"

apoi iti suna brusc telefonu si te uiti tampit ca nu cunosti numaru. e una dintre aceleasi persoane care te suna sa te intrebe care mai e viata ta, daca esti bine,daca ti-ai tras gagica noua, cu ce ti-ai vopsit paru, ce-ti mai face pisica, etc. intr-un cuvant ii pasa.

cati dintre prietenii tai te suna sa vada ce faci?

nu, nu asa "salut, ce faci?", urmat de un sa vezi ce-am facut azi, sa-mi aduci aia, sa-mi imprumuti chestia cealalta, sa ma ajuti sa fac ceva. ci un fuckin'pur si simplu " ce mai faci?"

va scriu asta pt ca o tipa continua sa ma intrebe ce mai fac, iar eu i-am dat ignoranta in supradoze. si ma simt nasol fata de ea, pt ca nu-i raspund la telefon, si nu o fac intentionat. dar pur si simplu cand suna, nu pot raspunde sau nu-mi aud telefonu. apoi ii ascult mesaju vocal si-mi vine sa-mi dau pumni in cap. si nu-mi vine s-o mai sun inapoi pt ca mi-e rusine fata de ea.

in fine, ati prins ideea.

2 comentarii:

Trittico spunea...

Da am prins ideea. Eu in locul tau as suna inapoi. Stii cat s-ar bucura? Iti spun pentru ca ,momentan ma identific cu ea.
Imi place blogul tau. Tot negru era si al meu acum un an. Acum l-am facut roz si am pus pe el melodii frantuzesti... Ca sa vezi ce poate omul...Dar de fapt rozul e chiar bun pentru mine si francezi fac muzica buna...
Si filme bune, cu scene bune de sex...
Aberez!
Sunt plictisita si eu acum..si vorbesc cu blogul tau. Ce sa-mi mai si fac?
Stii de ce mi-e dor? De pastilele mele de Prozac la care am renuntat de buna voie pentru ca vroiam sa fiu curajoasa si sa infrunt eu toate suferintele si sa fiu fericita si speciala (ca altfel nu pot fi) si sa las in urma totul, tot. Si stii ce? Nu am reusit si acum vorbesc cu blogul tau despre asta :))) E intre ras si plans...
Ar trebui sa ma car nu?
asa o sa fac..doar ca trebuie sa mai spun ceva.
Daaaa! fetele astea sunt tare complicate...:<

Lara D'art spunea...

pai ce pot sa zic?
eu am rezolvat problema cu ea, acu cateva ore. so we're okay now