marți, 24 august 2010

drogata? pff.

ok. in scrierile mele ati putut observa ca apar droguri, alcool si mult, da' mult tutun. eh, dupa asta, multi m-ati judecat facandu-ma drogata, alcoolista [fumatoare sunt, nu comentez. iubesc tutunu]
daaaaaaaar, v-as baga pe toti la mamele voastre in pizda, de nenorocti ce sunteti; ca va urasc. v-am ignorat mult si bine. ideea e ca o sa va ignor in continuare, dar ce m-a durut cel mai tare a fost cand o persoana de la care ma asteptam mai putin, sa ma faca drogata, exact in momentu in care am fost destul de curata. adica chiar pt persoana asta am renuntat cam la tot ce-mi facea rau. cam la tot mai putin tigari.
sincer, nu ma consider o drogata pt ca mai fumez o iarba din cand in cand. o sa ma consider drogata in momentul in care o sa tremur si o sa devin violenta din cauza drogurilor. cand o sa tanjesc dupa k sau heroina. cand o sa fiu murdara de zapada la nas si etc.
m-am saturat sa ma judecati fara a avea dreptu asta. m-am saturat de prostia voastra pana peste cap. daca nu intelegeti ce scriu, apasati pe x, sau da-ti pe next. e doar un click mic.

sa-mi sugeti pula:>

Un comentariu:

Dee spunea...

Iti impartasesc sentimentul. Si eu scriu despre droguri, drogati, sinucigasi, moarte, accidente,alcool si tigari [si aici e diferenta ca eu nici nu fumez.\ iar de baut..daca e de doua ori pe an e mult la mine] Mi-au lasat comentarii multi necunoscuti ca "n-ai cum sa scrii atata din imaginatie decat daca esti un geniu. altfel nu te cred ca n-ai experimentat chestiile astea". Oamenii nu pricep si pace ca unele chestii se fac din dorinta de eliberare, sa te simti mai bine, sa nu tii in tine atatea prostii. Si doar nu te eliberezi de ganduri ciudate scriind despre inimioare si floricele.
N-o sa inteleaga decat cei care gandesc ca tine. Putini aia dar norocul e ca totusi sunt. :)Restul can suck.